20110609

Kaupungilla


ANNA ABREU FEAT. REDRAMA - WORST PART IS OVER


Kappale kuvaa hyvin tätä helpottunutta fiilistä :D Meinaan sitä, että olin tänään kaverini Ellenin (http://mswestin.blogg.se/index.html) kanssa kaupungilla ja totanoin… kyllähän toi ruotsin kieli on vähän ruostunut! Aluksi jännitti ja mietin ihan sairaan tarkkaan mitä sanoa mutta, sit ku sitä oli vaan pakko taas vääntää niin kyllä se taas siitä, eikä enää yhtää "pelota" avata suutaan, koska se on ihan sama kuin väärin sitä loppuen lopuks juttelee. Pääasia on, että kaverit ymmärtää, tacktack!

Tosiaan hyppäsin Eneby Torgilta "haitaribussin" kyytiin, missä Ellen mua jo iloisesti odottelikin. Danderyd sjukhusetin kohdalla jäätiin pois kyydistä ja vaihdettiin tunnelbanaan kohti T-Centralenia, joka on keskellä kaupunkia! Kierreltiin kaupasta toiseen ja ihan näin etukäteen vain katselin kaikkea ja päätin, että onhan mulla tässä aikaa sitten tulla kunnolla "penkomaan" myöhemminkin.. :) Toisin sanoen, Watch out here I'm coming!

Hmm yhden kuvan muistin ottaa ja tämäkin juuri ennen kun mentiin T-Centraliin ja kotiin päin. Tälläiset katutaiteilijat tällä kertaa. Yksi soitti kitaraa, toinen viulua ja kolmas paukutti roskaämpäreitä jne.

Ei kommentteja: