20110714

Tattoo

Istuttiin tänään tossa kuistilla paistattelemassa auringossa, kun tuumasin tädille, että ois niin hienoo jos ottaisin pitkään haaveilemani tatuoinnin täällä Ruotsissa. Meni pari sekuntia kun täti jo sitten soitti yhteen liikkeeseen kyselläkseen hintoja ja ehtisinkö ottamaan sen ennen kun lähden täältä ja no sieltä ilmoitettiin, että joo kello 15:00 olis vapaa aika, että miten on? Haha no eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun äkkiä vaan väsäsin ideat paperille ja lähdettiin parin tunnin varoitusajalla kohti tatuointi liikettä vatsa täynnä perhosia! (Nää on näitä tosi spontaaneja ratkaisuja mitä ei ehkä voi odottaa keneltäkään muulta kun multa :D)

Tahdon selventää, että oon jo pari vuotta halunnut ottaa tatuoinnin mikä kuvastaa äitäni<3 , mutta en oo vaan saanut päähänä millaista ottaisi! Eli ei tää nyt IHAN tuulesta tempaistu ajatus ollut, enkä kadu yhtään! Nyt vaan se tilaisuus tuli ja tartuin siihen innokkaasti. Jokseenkin aika yllätyksenä tuli se, että nyt  nyt istun pari uutta tatuointia rikkaampana, kun aamulla herätessäni se oli vaan unelma :) 

Ja hei 2 tatuointia 700Kr… ei paha!

Noissa mallikirjoissa oli muuten monta SUOMILEIJONAA!! what the fuck? :D

Oon super tyytyväinen lopputulokseen eikä edes oikeastaan sattunut :) Nyt odottelen, että saan ottaa nää veriset kelmut pois tatuointieni päältä ja illalla tyttöjen kanssa leffaan kattomaan uutta Harry Potteria 3D:nä.
Happy me kuittaa!

2 kommenttia:

tove kirjoitti...

hahaha alltså ninni du måste ju skriva på svenska annars förstår man ju inte annat än rubriken :P

Ninni kirjoitti...

Hahah rolig idé Tove :D
Tyvärr tror jag att jag inte är så bra att svenska att kunna blogga :/
...och jag hade INGEN ANING att nån (dessutom några mina vänner i Finland) läser min blogg! :D